Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εκπαιδευτική επίσκεψη σε καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εκπαιδευτική επίσκεψη σε καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ)

Ηράκλειο Κρήτης

2-3 Μαρτίου 2023

Στο πλαίσιο της Πράξης «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο ΕΜΠ» (MIS 5161696), η Δομή Υποστήριξης Έρευνας και Επιχειρηματικότητας ΕΜΠ σας προσκαλεί να δηλώσετε συμμετοχή σε εκπαιδευτική επίσκεψη σε νεοφυείς επιχειρήσεις/τεχνοβλαστούς του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ).

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η δικτύωση με μέλη νεοφυών επιχειρήσεων προκειμένου να ενημερωθείτε από κοντά για την πορεία μετασχηματισμού ερευνητικών αποτελεσμάτων σε επιχειρηματικά εγχειρήματα.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές & υποψήφιους διδάκτορες των Σχολών του ΕΜΠ. Για την επιλογή των συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 15 άτομα

Αναχώρηση από Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου: Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Επιστροφή στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου: Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Οι παροχές οι οποίες θα καλυφθούν από την Πράξη «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο ΕΜΠ»  αφορούν:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Ηράκλειο & Ηράκλειο-Αθήνα
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο της πόλης του Ηρακλείου, με ημιδιατροφή
  • Οδικές μετακινήσεις από/προς αεροδρόμια και από/προς τα σημεία συνάντησης εργασίας

Η οργάνωση των μετακινήσεων και της διαμονής θα διευθετηθούν με ενέργειες των μελών της Δομής, μετά την οριστικοποίηση των συμμετεχόντων.

Δηλώσεις συμμετοχής μέσω e-mail στη διεύθυνση prentzaloukia@central.ntua.gr.

Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής: Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Δρ. Λουκία Πρέντζα, μέλος της Δομής, είτε μέσω του e-mail prentzaloukia@central.ntua.gr είτε τηλεφωνικά στο 210 772 4367.  

* Η Πράξη με τίτλο «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο ΕΜΠ» (MIS 5161696) υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Σχετικά άρθρα

THE PELLA CHALLENGE

Διαγωνισμός Ανοιχτής Καινοτομίας «THE PELLA CHALLENGE» με την υποστήριξη της Philip Morris International Science

H Interfima, με την υποστήριξη της Philip Morris International (PMI) Science, διοργανώνει τον διαγωνισμό ανοικτής καινοτομίας THE PELLA CHALLENGE. Ο διαγωνισμός στοχεύει στην υποστήριξη επιστημόνων, ερευνητικών ιδρυμάτων και start-ups από την ευρύτερη περιοχή της EMEA για την ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών και την πιθανή συμμετοχή στην εκκόλαψη νέων επιχειρήσεων, βασισμένων σε επιστημονικά αποτελέσματα που μπορούν να […]

Περισσότερα
Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας

Πρόσκληση για ένταξη νεοφυών επιχειρηματικών ομάδων και νεοφυών καινοτόμων ΜμΕ στη Θ.Ε.Α.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών καλεί νεοφυείς επιχειρηματικές ομάδες και νεοφυείς καινοτόμες ΜμΕ να υποβάλλουν αίτηση για την ένταξή τους στη δομή της Θερμοκοιτίδας Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας – Θ.Ε.Α., του Κέντρου Επιχειρηματικότητας «Κωνσταντίνος Μίχαλος», με δυνατότητα ενσωμάτωσής τους, είτε στο Πρόγραμμα Υποστήριξης, είτε στο Πρόγραμμα Φιλοξενίας. Κάνε την αίτησή σου στη Θερμοκοιτίδα Νεοφυών Επιχειρήσεων Αθήνας – […]

Περισσότερα
Εισαγωγή στα θέματα αξιοποίησης της έρευνας και επιχειρηματικότητας σε προπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ

Εισαγωγή στα θέματα αξιοποίησης της έρευνας και επιχειρηματικότητας σε προπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ

Στο πλαίσιο του προπτυχιακού μαθήματος της Σχολής Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών «Στοιχεία Χρηματο-οικονομίας – Ναυτιλιακές Χρηματοδοτήσεις, Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα», που συντονίζει ο Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Λυρίδης, πραγματοποιήθηκε στις 9/3/2022 παρουσίαση στους φοιτητές σχετική με τα θέματα αξιοποίησης των ερευνητικών αποτελεσμάτων και την επιχειρηματικότητα. Η Ιωάννα Καστέλλη, μέλος ΕΔΙΠ της Σχολής Χημικών Μηχανικών και επιστημονικός συνεργάτης του […]

Περισσότερα