Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εκπαιδευτική επίσκεψη σε καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε εκπαιδευτική επίσκεψη σε καινοτόμες νεοφυείς επιχειρήσεις του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ)

Ηράκλειο Κρήτης

2-3 Μαρτίου 2023

Στο πλαίσιο της Πράξης «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο ΕΜΠ» (MIS 5161696), η Δομή Υποστήριξης Έρευνας και Επιχειρηματικότητας ΕΜΠ σας προσκαλεί να δηλώσετε συμμετοχή σε εκπαιδευτική επίσκεψη σε νεοφυείς επιχειρήσεις/τεχνοβλαστούς του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ).

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η δικτύωση με μέλη νεοφυών επιχειρήσεων προκειμένου να ενημερωθείτε από κοντά για την πορεία μετασχηματισμού ερευνητικών αποτελεσμάτων σε επιχειρηματικά εγχειρήματα.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές & υποψήφιους διδάκτορες των Σχολών του ΕΜΠ. Για την επιλογή των συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μέγιστος αριθμός συμμετοχών: 15 άτομα

Αναχώρηση από Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου: Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Επιστροφή στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου: Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Οι παροχές οι οποίες θα καλυφθούν από την Πράξη «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο ΕΜΠ»  αφορούν:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Ηράκλειο & Ηράκλειο-Αθήνα
  • Διαμονή σε ξενοδοχείο της πόλης του Ηρακλείου, με ημιδιατροφή
  • Οδικές μετακινήσεις από/προς αεροδρόμια και από/προς τα σημεία συνάντησης εργασίας

Η οργάνωση των μετακινήσεων και της διαμονής θα διευθετηθούν με ενέργειες των μελών της Δομής, μετά την οριστικοποίηση των συμμετεχόντων.

Δηλώσεις συμμετοχής μέσω e-mail στη διεύθυνση prentzaloukia@central.ntua.gr.

Καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής: Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Δρ. Λουκία Πρέντζα, μέλος της Δομής, είτε μέσω του e-mail prentzaloukia@central.ntua.gr είτε τηλεφωνικά στο 210 772 4367.  

* Η Πράξη με τίτλο «Υποστήριξη Δράσεων Στήριξης της Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ωρίμανσης για την Αξιοποίηση της Ερευνητικής Δραστηριότητας και των Νέων Προϊόντων και Υπηρεσιών που αναπτύσσονται στο ΕΜΠ» (MIS 5161696) υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο).

Σχετικά άρθρα

RM Tech Flow

RM Tech Flow: Πρόσκληση συμμετοχής σε εκπαιδευτικά εργαστήρια

Το EIT RawMaterials Regional Centre Greece και το πρόγραμμα RIS-Education, σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε ένα εκ των δύο εκπαιδευτικών εργαστηρίων, διάρκειας 1,5 ημέρας (φυσική παρουσία). Τα δύο εκπαιδευτικά εργαστήρια εστιάζουν στις διαδικασίες μεταφοράς τεχνολογίας και διαχείρισης καινοτομίας και θα λάβουν χώρα την Τετάρτη 15 και Πέμπτη 16 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, […]

Περισσότερα
Ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης του ΕΜΠ, Καθηγητής Ι.Κ. Χατζηγεωργίου εκπροσώπησε το Ίδρυμα στο Innovent Forum 2023

Ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης του ΕΜΠ, Καθηγητής Ι.Κ. Χατζηγεωργίου εκπροσώπησε το Ίδρυμα στο Innovent Forum 2023

Το ΕΜΠ και το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας του ΕΜΠ, εκπροσώπησε ο Καθηγητής και Αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης του Ιδρύματος, Ιωάννης Χατζηγεωργίου στη διήμερη έκθεση για την επιστήμη και την τεχνολογία «Innovent Forum», που διοργανώθηκε στις 10-11 Φεβρουαρίου 2023 από το Joist Innovation Park, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και τον Δήμο Λαρισαίων στην πόλη της […]

Περισσότερα
SMARTFAN Conference & Workshop

SMARTFAN Conference & Workshop

Στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2021, το έργο SMARTFAN (GA 760779) διοργανώνει το Συνέδριο με θέμα «Smart and intelligent composite structures for innovative industrial application», το οποίο πραγματοποιείται τόσο διαδικτυακά όσο και με φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού & Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου. Η εκδήλωση στοχεύει στην προώθηση της γνώσης και στην ανταλλαγή νέων ιδεών […]

Περισσότερα