Πρόγραμμα egg-enter, grow, go

Egg

Το egg – enter grow go, ως αρωγός και υποστηρικτής της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, υλοποιεί ένα στοχευμένο πρόγραμμα επιτάχυνσης (mini acceleration) διάρκειας δύο (2) μηνών, με στόχο την ενδυνάμωση της γυναικείας εκπροσώπησης στην Έρευνα και την Καινοτομία και τη διασύνδεσή τους με την πραγματική οικονομία.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα επιτάχυνσης, μπορούν να συμμετάσχουν Ερευνητικές Ομάδες, από διάφορους τεχνολογικούς/παραγωγικούς κλάδους (Life Science, Nano/Agri/Energy Tech, Ed/Deep Tech, ICT, άλλο) που βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια ανάπτυξης (ideation phase, pre-seed, seed), στις οποίες οι ιδρυτικές τους ομάδες απαρτίζονται κατά τουλάχιστον 30% από γυναίκες (ερευνήτριες ή/και φοιτήτριες).

Το Mini Acceleration Programme περιλαμβάνει ένα σύνολο 40 ωρών με online bootcamp training, coaching sessions, workshops, peer2peer meeting sessions κ.α., καθώς επίσης και ένα one-day pitching event σε επενδυτικό κοινό (venture capitalists και angel investors), αλλά και σε επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την παρουσίαση των καινοτόμων ιδεών σε μία διευρυμένη επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες εδώ, επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τη φόρμα υποβολής στο info@theeg.gr το αργότερο έως την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία σχετικά με το  Mini Acceleration Programme μπορείτε να απευθυνθείτε στο info@theegg.gr.

Σχετικά άρθρα

Samsung Developers

Νέος κύκλος του προγράμματος χρηματοδότησης Samsung Mobile Advance

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε το νέο κύκλο του προγράμματος χρηματοδότησης Samsung Mobile Advance. Το πρόγραμμα συνεχίζεται για 6η χρονιά και έχει ως στόχο να βοηθήσει νεοφυείς επιχειρήσεις & οργανισμούς τεχνολογίας να μετατρέψουν τις καινοτόμες ιδέες & τις τεχνολογικές λύσεις τους σε ένα proof-of-concept. Το πρόγραμμα αναζητά hardware ή software λύσεις που στοχεύουν στην πρόσθεση αξίας […]

Περισσότερα
Singularity University Greece Summit

Singularity University Greece Summit

Το Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας (ΓΜΤ) και η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας (ΜοΚΕ) ΕΜΠ, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Λαμπράκη, δίνουν τη δυνατότητα αποκλειστικά στα μέλη της Πολυτεχνειακής κοινότητας να παρακολουθήσουν δωρεάν εξ αποστάσεως, το Singularity University Greece Summit. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 και 23 Νοεμβρίου 2021 και θα μεταδοθεί ζωντανά στο αμφιθέατρο πολυμέσων […]

Περισσότερα
Αξιοποίηση της ερευνητικής δραστηριότητας: Υποστηρικτικές Δομές και Εργαλεία

Αξιοποίηση της ερευνητικής δραστηριότητας: Υποστηρικτικές Δομές και Εργαλεία

To Γραφείο Μεταφοράς Τεχνολογίας ΕΜΠ σας προσκαλεί στην ανοιχτή εκδήλωση με τίτλο «Αξιοποίηση της ερευνητικής δραστηριότητας: Υποστηρικτικές Δομές και Εργαλεία», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Μαρτίου 2023 και ώρες 16:00-19:00 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Κτιρίου Διοίκησης, εντός της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου. Κατά την εκδήλωση θα παρουσιαστούν η αποστολή και οι δράσεις των Γραφείων Μεταφοράς Τεχνολογίας ΕΜΠ […]

Περισσότερα