Πρόγραμμα egg-enter, grow, go

Egg

Το egg – enter grow go, ως αρωγός και υποστηρικτής της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, υλοποιεί ένα στοχευμένο πρόγραμμα επιτάχυνσης (mini acceleration) διάρκειας δύο (2) μηνών, με στόχο την ενδυνάμωση της γυναικείας εκπροσώπησης στην Έρευνα και την Καινοτομία και τη διασύνδεσή τους με την πραγματική οικονομία.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα επιτάχυνσης, μπορούν να συμμετάσχουν Ερευνητικές Ομάδες, από διάφορους τεχνολογικούς/παραγωγικούς κλάδους (Life Science, Nano/Agri/Energy Tech, Ed/Deep Tech, ICT, άλλο) που βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια ανάπτυξης (ideation phase, pre-seed, seed), στις οποίες οι ιδρυτικές τους ομάδες απαρτίζονται κατά τουλάχιστον 30% από γυναίκες (ερευνήτριες ή/και φοιτήτριες).

Το Mini Acceleration Programme περιλαμβάνει ένα σύνολο 40 ωρών με online bootcamp training, coaching sessions, workshops, peer2peer meeting sessions κ.α., καθώς επίσης και ένα one-day pitching event σε επενδυτικό κοινό (venture capitalists και angel investors), αλλά και σε επαγγελματίες από διαφορετικούς κλάδους, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την παρουσίαση των καινοτόμων ιδεών σε μία διευρυμένη επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι ενδιαφερόμενες/οι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες εδώ, επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας τη φόρμα υποβολής στο info@theeg.gr το αργότερο έως την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία σχετικά με το  Mini Acceleration Programme μπορείτε να απευθυνθείτε στο info@theegg.gr.

Σχετικά άρθρα

SMARTFAN Conference & Workshop

SMARTFAN Conference & Workshop

Στις 8 και 9 Δεκεμβρίου 2021, το έργο SMARTFAN (GA 760779) διοργανώνει το Συνέδριο με θέμα «Smart and intelligent composite structures for innovative industrial application», το οποίο πραγματοποιείται τόσο διαδικτυακά όσο και με φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις του Τεχνολογικού & Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου. Η εκδήλωση στοχεύει στην προώθηση της γνώσης και στην ανταλλαγή νέων ιδεών […]

Περισσότερα
Patent Strategies Webinar

Patent Strategies Webinar

HDB – Hellenic Development Bank co-organises together with SEV – Hellenic Federation of Enterprises the webinar “Patent Strategies”, on the 29th of March at 15.30. For further information about the webinar, please visit the following link: https://www.euroquity.com/fr/community/InnoAgora-eaf23d6e-4fff-4676-ac79-3638a383b8f6/

Περισσότερα
Euclia

Διάκριση του τεχνοβλαστού Euclia στο διαγωνισμό Ψηφιακής Καινοτομίας Start4Health 2023  της Pfizer

Ο τεχνοβλαστός Euclia του ΕΜΠ, που ιδρύθηκε από ερευνητές της Μονάδας Αυτόματης Ρύθμισης και Πληροφορικής της Σχολής Χημικών Μηχανικών, διακρίθηκε στο διαγωνισμό Ψηφιακής Καινοτομίας Start4Health που διοργανώθηκε από το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI) της Pfizer στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα έλαβε το 2ο Βραβείο, για την πρότασή της που αφορά στην έξυπνη ανακάλυψη φαρμάκων και χημικών […]

Περισσότερα